Lacuri si vopseluri pe baza de apa pentru exterior

Nu de putine ori clienti nostri sau intrebat care este motivul pentru care produsele noastre fie ca este vorba despre foisoare de lemn ,terase de lemn, garduri de lemn, sau oricare alt produs executat de firma noastra , prezinta o buna rezistenta in timp la actiunea factorilor externi mai de graba intemperiilor.

Initial oameni sau intrebat daca nu cumva folosim lemn de esenta tare , sau dintr-o anumita specie de arbusti . Noi va asiguram ca la mijloc nu este niciun secret , folosim in marea majoritate a cazurilor lemn de rasinoase intrucat acesta raspunde foarte bine din punct de vedere al raportului calitate-pret. Singurul mic secret daca am putea spune asa este acela ca pentru o buna rezistenta a lemnului impotriva intemperiilor noi folosim cele mai bune lacuri si vopseluri de exterior pe baza de apa de la ICA ITALIA mergand pe principiul ca “bun cu bun se face”.

Si asta nu este tot, pentru ca acest lac cerat pe baza de apa se aplica in mai multe straturi ,atentie! cu slefuire dupa aplicarea fiecarui strat.

Lacuriile si vopseluriile cerate pe baza de apa sunt si vor ramane in continuare cele mai bune produse care contribuie in mod evident la o buna protectie a lemnului . Si asta datorita faptului ca aceste produse pe baza de apa reusesc sa patrunda in textura lemnului si sa ofere o protectie mult superioara. Practic acesta este motivul principal pentru care produsele noastre beneficiaza de o buna protectie impotriva intemperiilor .Folosirea celor mai bune lacuri si vopseluri de pe piata de profil. Asa ca nu trebuie sa va mai mire nimic . Produsele de calitate ofera produse de calitate. Iar alegerea nu poate sa fie decat a consumatoriilor. Un foisor de calitate nu poate fi decat rezultatul unei bune alegeri.

 • Lac de acoperire transparent pe baza de apa

  Lac de acoperire transparent pe baza de

  Lac pentru lemn transparent pe baza de apa - Vopsele profesionale  LAC TRANSPARENT PE BAZA DE APA PENTRU LEMN -…

  Citeste mai mult

 • Impregnant pe baza de apa cu continut de ceara

  Impregnant pe baza de apa cu continut de

  Impregnant cu ceara pentru lemn - Vopsele profesionale  IMPREGNANT PROTECTOR CERAT PE BAZA DE APA PENTRU LEMN - EFECT CERAT,…

  Citeste mai mult

 • Impregnant pe baza de apa colorat aqba 10 cxx

  Impregnant pe baza de apa colorat aqba 1

  Impregnant lemn pe baza de apa - Vopsele profesionale  IMPREGNANT PROTECTOR PIGMENTAT PE BAZA DE APA PENTRU LEMN - CULOARE…

  Citeste mai mult