Intodeauna gardurile din lemn sunt insotite de porti din lemn , astfel incat intreg ansamblu sa poata crea un efect deosebit pentru curte sau gradina  .Iar atunci cand vorbim de porti de lemn trebuie sa acordam aceeiasi atentie ca si la garduri din lemn. Si asa pentru ca poarta din lemn vine in completarea gardului este realizata in acelasi model ca si gardul.

Si pentru ca firma noastra are o larga experienta in realizarea portilor din lemn va asiguram ca pentru o buna rezistenta acestea sunt realizate in diferite modele,  cu lamele distribuite in plan vertical sau orizontal, distante sau in model lambriu plin. Insa cele mai multe modele de porti executate de firma noastra sunt modele de porti din lemn,  matrice sau jaluzea in diferite nuante si culori, dupa preferintele fiecarui client. Iar in ceea ce priveste rezistenta prtilor batante sunt realizate pe un cadru metalic din teava rectangulara care nu trebuie sa depaseasca lungimea de 4 m si ialtime de 2m .

Dincolo de acest aspect ca si gardurile, portile din lemn sunt tratate pentru o buna rezistenta la intemperii cu lacuri de la ICA ITALIA aplicat in trei starturi cu slefuire dupa fiecare strat . Acestea reprezinta o optiune interesanta de amenajare a curti cu un produs de caracter si de mare efect pentru casa sau gradina.

  • Porti din lemn

    Porti din lemn

    Porti din lemn Portile din lemn sunt sau reprezinta parte componenta a gardurilor imprejmuitoare. Ceea ce inseamna ca acetea trebuie…

    Citeste mai mult