Impregnant pe baza de apa cu continut de ceara

Impregnant cu ceara pentru lemn - Vopsele profesionale 

IMPREGNANT PROTECTOR CERAT PE BAZA DE APA PENTRU LEMN - EFECT CERAT, PROTECTIE UV, ANTI MUCEGAI SI BACTERII.
VOPSELE LEMN
Impregnant pe baza de apa cu continut de ceara cu mare putere de acoperire: 10/14 MP/L in functie de metoda de aplicare si esenta lemnului. Disponibil atit intr-o gama de sase culori aplicabil direct pe lemn netratat intr-o maina unica cit si in varianta transparenta ca lac de acoperire pentru lemnul tratat in prealabil cu impreganantul AQBA20/Cxx.
Se poate aplica pe timplarie de interior si exterior, garduri si fatade din lemn, lambriuri, grinzi, mobilier de gradina si balcoane pe majoritatea esentelor lemnoase.
INSTRUCTIUNI FOLOSIRE:
Se aplica pe suprafete lemnoase curate si uscate cu pensula, trafalet, prin imersie sau pulverizare. In cazul in care suprafata tratata a mai fost finisata, este neceara o slefuire cit mai buna a lemnului cu o hirtie abraziva de granulatie 150/180. Se recomanda max. doua straturi aplicate in interval de min. 1 ore la temperatura de 20ºC cu slefuire usoara cu hirtie abraziva spaziata de granulatie 280/320 intre straturi.

FUNCTII:

Confera o culoare uniforma si rezistenta in timp, protejaza lemnul impotriva bacteriilor, mucegaiului, umiditatii si a razelor ultraviolete. Suprafata tratata va capata un efect cerat in oricare din culorile disponibile rezistent la ploaie, raze ultraviolete si precipitatii in general.

INFORMATII SUPLIMENTARE:

Temperatura de lucru este de min 15ºC, timpul de uscare este de min 1 ora la temperatura de 20ºC.
GAMA DE CULORI

Comments are closed.