Lac de acoperire transparent pe baza de apa

Lac pentru lemn transparent pe baza de apa - Vopsele profesionale 

LAC TRANSPARENT PE BAZA DE APA PENTRU LEMN - ELASTICITATE PERFECTA, PROTECTIE UV, REZIATENTA LA INTEMPERII
VOPSELE LEMN
Lac de acoperire transparent pe baza de apa pentru exterior. Cu filtre UV pe baza de oxizi de fier, protejeaza lemnul tratat cu impregnantul protector colorat de razele ultraviolete asigurind o lunga durata de viata a finisajului. Se aplica cu facilitate pe suprafete vertivale datorita viscozitatii ridicate a produsului. Asigura o pelicula foarte elastica care suporta tensiunile suprafetelor lemnose ce apar ca urmarea diferentelor de temperatura si umiditate din mediu inconjurator, evitindu-se astfel exfolierile. Nu lasa urme de pensula sau trafalet lasind o suprafata matasoasa, uniforma si bine incarcata.
FUNCTII:
Asigura lemnului si/sau straturilor aplicate in prealabil (ex.: Impregnant colorat AQBA10/Cxx) o protectie impotriva razelor ultraviolete, umiditatii, diferentelor mari de temperatura si salinitatii in aer in cazul suprafetelelor lemnoase tratate de pe litoral. Da un aspect matasos si plin finisat.
ARIA DE APLICARE:
Timplaria de interior si exterior, garduri si fatade din lemn, lambriuri, grinzi, mobilier de gradina si balcoane pe majoritatea esentelor lemnoase.
INTRETINERE:
Suprafetele finisate se curata cu detergentul neutru PULIWOOD. Nu folositi detergenti agresivi chimic. Daca se doreste o improspatare a suprafetei se va folosi impregnantul regenerativ IM108.
INDICATII:
Produsul este gata de folosire. La nevoie poate fi diuat cu apa curata max. 10%. Se agita bine inainte de folosire. A se feri de inghet.
INFORMATII SUPLIMENTARE:
Temperatura de lucru este de min 15ºC, timpul de uscare este de min 2 ore la temperatura de 20ºC.
INSTRUCTIUNI FOLOSIRE:
Se aplica pe suprafetele lemnoase tratate in prealabil cu impregnanul colorat AQBA10/Cxx cu pensula sau trafalet. Se aplica cantitati generoase pentru o cit mai buna acoperire si protectie in timp. Se recomanda max. trei straturi aplicate in interval de min. 2 ore la temperatura de 20ºC cu slefuire usoara cu hirtie abraziva spaziata de granulatie 280/320 intre straturi. Avind o viscozitate ridicata si implicit o foarte buna rezistenta in verticala se poate aplica fara limitari atit pe supraferele orizontale si inclinate cit si verticale.

Comments are closed.