Impregnant pe baza de apa colorat aqba 10 cxx

Impregnant lemn pe baza de apa - Vopsele profesionale 

IMPREGNANT PROTECTOR PIGMENTAT PE BAZA DE APA PENTRU LEMN - CULOARE UNIFORMA, PROTECTIE UV, ANTI MUCEGAI SI BACTERII
VOPSELE LEMN
Impregant pe baza de apa colorat gata de folosire cu mare putere de acoperire: 10/14 MP/L in functie de metoda de aplicare si esenta lemnului. Se preteaza pe toate esentele de lemn.
Se poate aplica pe timplarie de interior si exterior, garduri si fatade din lemn, lambriuri, grinzi, mobilier de gradina si balcoane pe majoritatea esentelor lemnoase.

INSTRUCTIUNI FOLOSIRE:

Se aplica pe suprafete lemnoase curate si uscate cu pensula, trafalet, prin imersie sau pulverizare. In cazul in care suprafata tratata a mai fost finisata, este neceara o slefuire cit mai buna a  lemnului cu o hirtie abraziva de granulatie 150/180.

FUNCTII:

Confera o culoare uniforma si nemodificata in timp, protejaza lemnul impotriva bacteriilor, mucegaiului, umiditatii si a razelor ultraviolete, umeditatii, diferentelor mari de temperatura si salinitatii in aer in cazul suprafetelelor tratate de pe litoral.

INFORMATII SUPLIMENTARE:

Temperatura de lucru este de min 15ºC, timpul de uscare/supraaplicare este de min 1 ora la temperatura de 20ºC. Se supraaplica dupa uscare cu 1/2 maini de lac de acoperire LA305PN cu interval de uscare min. 2 ore si de dorit o slefuire intre mani sau cu impregnantul IM109 pentru obtinerea unui efect cerat.

Comments are closed.