Terase moderne din lemn

Terase moderne din lemn

Terasele din lemn reprezinta o alta categorie de produse din lemn necesare pentru amenajarea diferitelor spatii. Fie ca este vorba despre case, gradini sau curti.

Terasele din lemn sunt acele corpuri de mobilier extrem de interesante si utile pentru amenajarea anumitor spatii de larg interes. Din acest motiv incepen prin a va prezenta mai intai un interesant model de terasa realizat la parterul unui bloc de locatari.

Terasa reprezinta o idee a actualului proprietar si care a fost pusa in valoare de firma noastra. Iar produsul finit este cel pe care vi-l prezentam si dumneavoastra in imaginile si randurile urmatoare.

Modelul respectiv de terasa este realizat adiacent cladirii respective.

Din punct de vedere tehnic, acesta se bazeaza pe stalpii principali de rezistenta continuati in partea superioara cu un gardulet decorativ din lamele tip fideluta, dar si cu un acoperis finisat si protejat cu sindrila bituminoasa de calitate superioara.

Iar pe alocuri garduletul decorativ din lamele tip fideluta, de doua dimensiuni este continuat de jos si pana sus.

Din alt punct de vedere, acest model de terasa este realizat in doua culori absolut interesante, dar care se afla sub influenta unui contrast deosebit.

Este vorba aici despre wenge si crem. Si reprezinta o idee destul de indrazneata a proprietarului care locuieste la parterul blocului respectiv.

Si pentru ca aici lemnul joaca un rol extrem de important, este bine de stiut ca acesta este protejat impotriva intemperiilor cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

 

Comments are closed.