Terase din lemn acoperite

Terase din lemn acoperite

Prin respectivul corp de mobilier destinat pentru zonele exterioare incercam sa va prezentam in urmatoarele randuri un model de terase din lemn acoperite.

Practic aici este vorba despre o constructie din lemn de rasinoase care este amplasata chiar la intrarea principala intr-o locuinta. Si care este amenajata pe un piedestal din ciment conceput la o inaltime destul de generoasa, de aproximativ 40 cm.

Din punct de vedere tehnic terasa este compusa pe baza unei balustrade cu stalpi de sustinere de 10/11 cm grosime si cu lamele distantate si finisate pe muchii.

Acestea sunt definite de cei 8 cm latime si 4 cm grosime, cu mana curenta si cu gardulet decorativ din lamele tip fideluta distribuite in model de patrat.

Iar in ce priveste acoperisul terasei, acesta este asigurat de tabla ondulata de tip lindab.

In forma prezentata, acest model de terase din lemn acoprite asigura o protectie optima asupra tuturor acelora care se afla la interior, cat si celor doua intrari principale. Cea din hol si din living.

Si pentru ca si in aceasta situatie avem de aface cu un ansamblu de realizat din lemn de rasinoase, acesta este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

In conditiile date, nu ramane decat sa va orientati foarte bine in ceea ce priveste noul produs din lemn de rasinoase.

Cum si in ce fel se poate transforma acesta intr-o solutie viabila pentru confortul dumneavoastra.  Si apoi treceti la actiune.

Pentru a putea sa va bucurati cat mai rapid de efectul produs de existenta acestei terase  asociate imobilului prezentat aici.

Cum se poate observa si din imaginile atasate aici este absolut necesar ca acest corp de mobilier realizat pentru zona exterioara sa poata intra intr-o buna relationare cu imobilul  sau cu toate celelalte corpuri de mobilier de gradina aflate in imediata sa apropiere.

Comments are closed.