Pergole Sibiu

Pergola din lemn reprezinta un corp de mobilier executat cu precadere pentru amenajarea spatiilor exterioare. Asa cum este si acest model de pergole Sibiu. Care reprezinta una dintre cele mai interesante optiuni de amenajare.  Acolo unde aceasta are capacitatea de a se face utila in cele mai diverse conditii.

Plecand de la acest principiu, incercam sa va prezentam aici un alt model de pergola de mari dimensiuni si care este extrem de atractiv, la interiorul caruia pot fi desfasurate mai multe tipuri de activitati care au ca numitor comun socializarea.

Pergola din imaginile noastre este construita pe o placa din ciment pavata.

Se bazeaza pe sustinerea si rezistenta celor patru stalpi principali, cu gardulete decorative din lamele tip fideluta. Si care sunt amplasate de o parte si de alta a fiecarui stalp.

In partea superioara pergola este prevazuta cu cate doua randuri de traverse orientate in forma unui gratar si care au ca dimensiuni 10 cm latime si 2 cm grosime.

In alta ordine de idei, pentru a se face utila si pe vreme nefavorabila, pergola respectiva poate fi acoperita cu o placa de policarbonat. Aceasta din urma este disponibila pe piata de profil din Romania in diferite culori si grosimi. Astfel incat sa poata raspunde pozitiv tuturor solicitarilor.

Dincolo de acest aspect, pergola din imaginile noastre este un produs din lemn de rasinoase care necesita protectie suplimentara impotriva actiunii intemperiilor.

Motiv pentru care, firma noastra aplica un tratament special tuturor acestor corpuri de mobilier necesare pentru mediul exterior.

Este vorba aici despre lacul cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

In aceste conditii va veti putea bucura de acest produs pentru o perioada mai lunga de timp.

Iar cand vine vorba de culoare, noi va asiguram de faptul ca acest model de pergola poate fi obtinut in diverse nuante si culori in functie de preferinte.

Asa ca, nu mai stati pe ganduri! Amenajati-va curtea sau gradina cu tot ce considerati ca va este util si necesar pentru desfasurarea unei vieti normale.

 

 

 

Comments are closed.