Terase exterioare moderne

Terase exterioare moderne

Pentru o buna orientare in ce priveste amenajarea unei terase, cu panouri din lemn de rasinoase in model de jaluzea va prezentam un set de imagini orientative. Aici este vorba despre un loc public, mai exact, un model de terase exterioare moderne imprejmuit cu acest model de panouri viu colorate.

Ceea ce inseamna ca dumneavoastra puteti opta pentru alegerea oricaror nuante. Asa cum proprietarul acesteui interesant proiect a optat pentru amenajarea unei terase intr-o cromatica vesela.

Pentru realizarea acestei investitii noi am folosit lemnul de rasinoase bine lacuit si tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Astfel incat fiecare dintre panouri sa poata resista in fata tuturor intemperiilor indiferent de natura lor si indiferent de anotimp.

Cu alte cuvinte, lemnul de rasinoase poate imprumuta o varietate larga de forme, texturi sau culori in functie de preferinte.

Dupa cum se poate observa din imaginile atasate aici, pentru realizarea acestui model de terasa, firma noastra a folosit o conbinatie de mai multe culori. Asa ca dumneavoastra puteti veni cu oricare alta propunere in ceea ce priveste cromatica in care doriti sa obtineti acest model de terasa.

Comments are closed.