Terase din lemn Bucuresti

Terase din lemn Bucuresti

Un model de terasa din lemn ca cel prezentat in imaginile noastre ar putea fi o solutie ideala de amenajare chiar si pentru locuinta dumneavoastra. Bineinteles, cu mici modificari.

Este vorba aici despre un model de terasa din lemn Bucuresti care reprezinta o solutie de amenajare chiar si pentru o casa cu pretentii.

O terasa cu acoperis in doua ape. Cu o balustrada cu mana curenta realizata pe baza panourilor din lamele distantate intree ele. Si care sunt orientate in plan vertical.

Acestea sunt realizate in model traditional.

In partea superioara terasa este prevazuta cu gardulet decorativ in model de romb, dar si cu un acoperis extrem de rezistent.

Intreg ansamblul se potriveste ca si o manusa imobilului la care este atasat.

In forma prezentata imobilul si terasa din lemn Bucuresti reprezinta cele mai importante constructii de lanivelul acestei curti.

Terasa este realizata din lemn de rasinoase de buna calitate care totodata beneficiaza si de o buna protectie cu lac cerat de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Modelul prin care doriti sa protejati lemnul, cat si culoarea acestuia sunt pur si simplu optionale.

Asa ca puteti alege pentru decor oricare dintre cele peste 20 de nuante existente in paletarul de culori de la producator.

Este bine de stiut ca terasa prezentata aici este doar un punct de reper pentru urmatorul dumneavoastra proiect. Si poate fi comandata prin modificarile si adaptarile aduse pentru a se putea plia pe dorintele dumneavoastra.

Comments are closed.