Copertine terase lemn

Copertine terase lemn

Terasele din lemn sunt si vor ramane in continuare printre cele mai interesante spatii care au nevoie de o amenajare speciala. Uneori chiar si cu copertine terase din lemn.

Pe de o parte pentru ca mobilierul din lemn trebuie sa se faca util si sa nu impiedice traficul interior. Iar pe de alta parte acesta trebuie sa fie amplasat si realizat intr-un design care sa aiba capacitatea de a ramane la fel de atractiv pentru o perioada mai lunga de timp.

Din acest motiv incercam sa va prezentam aici un intersant model de terasa amenajat strategic cu un acoperis realizat din traverse orientate in plan orizontal, dar in pozitie verticala. asa cum am maispus este vorba despre un model de copertine terase lemn.

Acestea sunt realizate din lemn de rasinoase de culoare alb de 2 cm grosime si 15 cm latime.

Insa lungimea traverselor este constanta. Din punct de vedere al protectiei fata de intemperii, lemnul confectionat pentru realizarea traverselor este tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia apicat in mai multe stratiri, cu slefuire dupa fiecare strat.

Iar in ceea ce priveste culoarea, pentru noul nostru produs s-a folosit nuanta de alb.

Si nu intamplator. Ci pentru a intra in stransa legatura cu nuanta folosita la partea din ciment a acestei terase.

Insa, dumneavoastra trebuie sa stiti ca puteti opta pentru una din cele peste 20 de variante de nuante si culori din cele existente in paletarul de culori disponibil la producator.

Comments are closed.