Terase exterioare din lemn

Terase exterioare din lemn

Terasa din lemn atasata unui imobil are rolul de a spori semnificativ aspectul per ansamblu al spatiului respectiv. Iar despre utilitatea lui nici nu mai poate fi vorba. Intrucat volumele de care poate beneficia terasa pot permite desfasurarea la interiorul acesteia a unor evenimente diverse.

Practic, aici este vorba despre  un model int5eresant de terase exterioare din lemn.

Care, din punct de vedere tehnic acest model de terasa cu usi batante reprezinta o varianta interesanta de amenajare la exterior a unei case. Chiar si a uneia cu pretentii.

In speta, terasa este atasata imobilului.

Aceasta este realizata la o inaltime de aproximativ 70 – 80 cm, pe un piedestal al carui acces este posibil cu ajutorul treptelor.

Terasa are stalpi de sustinere de 10-11 cm grosime cu balustrada realizata din lamele verticale in model traditional si care sunt distantate intre ele. Dar si cu mana curenta in partea superioara.

Stalpii de sustinere ai acestei terase sustin intr-un bun echilibru grinda principala, cat si traversele.

Iar rezistenta intregului ansamblu este sustinuta si amplificata de contravantuirile care se regasesc de o parte si de alta a fiecariu stalp principal de rezistenta.

Iar in ceea ce priveste realizarea acoperisului, firma noastra foloseste sindrila bituminoasa de la Tegola. Unul dintre cele mai importante materiale folosite pentru realizarea in general a acoperisurilor.

Dincolo de asta, aceste modele de terase exterioare din lemn sunt lacuite cu lac cerat pe baza de ap de la ICA Italia. Aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Asa se face ca terasa noastra poate rezista in fata tuturor agentilor externi ploaie, soare, vant timp de mai multi ani consecutivi.

Iar atunci cand vine vorba despre culoare este bine de stiut faptul ca fiecare dintre clientii care opteaza pentru obtinerea acestui ansamblu de mobilier se pate bucura de acest produs intr-o varietate larga de culori, in peste 20 de nuante.

De asemenea, trebuie stiut faptul ca nuanta respectivului ansamblu de mobilier trebuie sa se gaseasca intr-un dialog permanent cu imobilul aflat in imediata apropiere.

Comments are closed.