Amenajari terase din lemn

Pentru a intelege cat mai bine, ce inseamna un corp de mobilier din lemn sau alte tipuri de amenajari de terase din lemn va prezentam in randurile ce urmeaza un nou model de terasa pentru care a optat unul dintre clientii nostri. Care a gandit din timp acest amplasament. Deoarece terasa este realizata pe baza unui piedestal din ciment destul de inalt, deaproximativ 1 m.  Iar accesul aici se face treptelor din ciment.

Terasa din ciment este amenajata cu un model de balustrada realizata din lemn de rasinoase.

Cu stalpi de rezistenta din lemn masiv de calitate superioara. Si care sunt prevazuti  in partea superioara cu contravantuiri, cat si cu un acoperis bine lucrat  astfel incat terasa per ansamblu sa poata intra in stransa legatura cu imobilul, prin design, forma si culoare.

Si pentru ca aici lemnul de rasinoase joaca un rol destul de important, acesta este bine tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in maimulte straturi, cu slefuiredupa fiecare strat.

Astfel incat lemnul isi poate pastra calitatile sale initiale pentru o perioada mai lunga de timp, de cativa ani consecutivi.

Iar culoarea wenge nu face altceva decat sa creasca considerabil valoarea acestui interesant  model de terasa.

Asadar, noul produs cu ajutorul caruia s-a trecut la amenajarea acestei case  vine sa com,pleteze in mod evident decorul exterior al acestui imobil de mare efect.

Comments are closed.