Preturi terase din lemn

Preturi terase din lemn

Ideile de amenajare ale unei curti sunt atat de variate incat nu exista spatiu care sa nu poata fi amenajat. Tocmai din acest motiv incercam sa va prezentam aici un interesant model de terase din lemn cu arcade, la preturi extrem de avantajoase.

O idee de amenajare a unei curti cu un produs de mare efect.

Terasa respectiva reprezinta solutia viabila prin intermediul caruia un colt din curtea unui proprietar a prins viata prin amenajarea inteligenta cu un model de terasa al carui design este unul de mare efect.

Terasa este amenajata pe o placa de ciment si este usor distantata de la nivelul solului.

In partea de jos, terasa este imprejmuita de o balustrada interesanta realizata pe baza unui gardulet decortiv din lamele tip fideluta orientate in model de romb. Terasa are stalpi principali de sustinere de 6-8 cm grosime. Cu arcade extrem de interesante si cu gardulet decorativ in partea superioara. La fel ca si modelul de gardulet decorativ folosit la realizarea acestei balustrade.

Iar acoperisul terasei este protejat cu sindrila bituminoasa de calitate superioara de la Tegola.

Terasa prezentata aici este una dintre cele mai interesante solutii de amenajare. Mai ales in situatia in care aceata reuseste sa intre in stransa legatura cu imobilul, dar si cu celelalte corpuri de mobilier de gradina aflate in imediata apropiere.

Si pentru ca materia prima din care este realizat acest model de tarasa este lemnul, acesta din urma este bine finisat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Situatie in care terasa isi poate pastra calitatile sale initiale timp de mai multi ani consecutivi, indiferent de anotimp.

Modelul respectiv de terasa nu este decat o solutie optima de amenajare a unui spatiu.

Iar dumneavoastra o puteti adapta dupa propriile dorinte, oricarui spatiu, indiferent de volumele disponibile.

Comments are closed.