Terase din lemn rustice

Terase din lemn rustice

Realizate pe baza  unei fundatii bine proportionate cu o parte realizata din zid de ciment si stalpi principali de rezistenta, aceste terase din lemn rustice reprezinta practic o prelungire a respectivului imobil.  Ca si cum ar fi parte integranta  a acestuia.

Modelul respectiv de terasa are anumite volume si este prevazuta la interior si cu un gratar. Ceea ce inseamna ca aceasta are o destinatie exacta.

Fiind utilata pentru desfasurarea diferitelor tipuri de activitati care implica si socializarea, bineinteles.

Pe langa partea din ciment, noul nostru accesoriu contine si anumite componente din lemn care asigura confortul la interiorul acestei terase din lemn rustice.

 

Este vorba aici despre lambriul din lemn de rasinoase care contribuie destul de bine la asigurarea confortului la interior al terasei. Si care este realizat de noi, dupa o idee proprie. Ca si garduletul decorativ regasit in proportii bine definite, chiar in partea superioara a acestei terase din lemn rustice.

Aceasta este realizata  din lamele tip fideluta orientate in model de romb.

Pentru o buna rezistenta in timp, toate aceste compoonente din lemn sunt bine lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Si asta, datorita faptului ca terasa respectiva, desi e acoperita, ea are toate laturile deschise. Ceea ce inseamna ca iarna gerul actioneaza in voie.

Situatie in care lambriul, cat si garduletul decorativ  vor putea face fata tuturor diferentelor de temperatura. Indiferent cat de mari ar fi ele.

Comments are closed.