Acoperisuri terase din lemn

Acoperisuri terase din lemn

Iata, va prezentam aici prin intermediul imaginilor atasate, un interesant model de acoperisuri terase din lemn realizat la parterul unui imobil.

Terasa este realizata exact pe suprafata solului.

In interiorul aceasteia terasa este prevazuta cu dusumea si este imprejmuita de un interesant model de balustrada din lamele tip jaluzea, cu mana curenta, dar si cu usite batante.

Stalpii de sustinere  ai acestui model de terasa sunt realizati la o grosime de aproximativ 10-11 cm prevazuti cu contravantuiri de o parte si de alta a laturilor acestora.

Si tot in partea superioara terasa este continuata cu terasele din lemn de rasinoase  care la randul lor sunt acoperite cu o placa de policarbonat de grosimi si culori diferite.

Si pentru ca tot a venit vorba de culoare, terasa din imaginile noastre este de culoare mahon. Insa aceasta poate fi schimbata in oricare alta nuanta din cele preferate de dumneavoastra.

Iar in ceea ce priveste protectia impotriva intemperiilor, aceasta este realizata prin aplicarea  a mai multor straturi de lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, cu slefuire dupa fiecare strat.

Numai in aceste conditii terasa despre care facem vorbire isi poate pastra calitatile sale initiale timp de mai multi ani consecutivi.

Comments are closed.