Terase din lemn acoperite cu policarbonat

Terase din lemn acoperite cu policarbonat

In imaginea atasata aici avem un model de terase din lemn acoperite cu policarbonat. Si care sunt direct proportionale, ca marime si volum cu imobilul din imediata apropiere.

Ca si design respectiva terasa se bazeaza pe rezistenta si echilibrul stalpilor principali de aproximativ 10 – 11 cm grosime si care au o inaltime considerabila, de 2,5 m lungime.

Terasa este imprejmuita cu un gardulet decorativ din lamele tip fideluta in model de romb. Acesta are un rol de balustrada si este prevazut in partea superioara cu o arcada.

Iar in partea superioara, foisorul este definit de cele doua randuri de traverse, superioare si inferioare. Pe acestea din urma fiind montata si placa de policarbonat, care asigura o protectie optima impotriva picaturilor de ploaie.

Dincolo de asta, terasa noastra este bine protejata cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefiure dupa fiecare strat. Iar in ceea ce priveste culoarea acestei terase, ea este mahon si poate fi schimbata cu oricare alta nuanta din cele preferate de dumneavoastra sau din cele de care dispune proprietarul.

Comments are closed.