Terase de lemn moderne

Terase de lemn moderne

Incercam sa va prezentam aici un interesant model de terase de lemn moderne prin intermediul caruia dumneavoastra puteti avea posibilitatea de a va orienta in realizarea unui astfel de corp de mobilier necesar pentru amenajarea zonelor exterioare.

Modelul de terasa prezentat aici reprezinta ideea unui proprietar, care ulterior a fost transformata de noi intr-un proiect de mare finete. Asa cum se poate observa si din imaginile atasate.

Practic, este vorba despre un model de terasa realizat pe o placa de ciment pavata.

Terasa este realizata prin combinatia a doua culori extrem de importante care contribuie in mod evident la realizarea acesteia.

Modelul nostru se bazeaza pe rezistenta stalpilor principali de sustinere cu lambriu tip jaluzea pentru doua din laturile acestei terase.

In parte superioara terasa este inconjurata de un model de gardulet decorativ din lamele distantate intre ele si care sunt orientate in plan vertical.

Iar acoperisul este protejat la exterior cu ajutorul unui model de tigla ondulata, din tabla de calitate superioara.

Terasa este usor ridicata de la nivelul solului. Iar pentru o buna protectie impotriva intemperiilor, lemnul din care este confectionata terasa beneficiaza de un bun tratament cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Si asta nu intamplator. Ci pentru ai conferi lemnului protectia necesara pentru mai multi ani consecutivi.

In aceste conditii terasa din imaginile noastre reprezinta o adevarata oportunitate de amenajare a unui spatiu, cu un produs de calitate superoara si de mare efect.

Comments are closed.