Set masa si scaune lemn

Categoria mobilier de gradina cuprinde si acest set de patru scaune si o masa destul de ingusta, a carei suprafata de lucru nu este atat de generoasa, dar care poate face fata cu succes unui sir lung de activitati pentru care desfasurarea acestora nu necesita un spatiu amplu.

Materia prima necesara pentru realizarea acestui set de patru scaune si o masa este lemnul de rasinoase bine finisat si lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Cu un astfel de tratament atat masa, cat si scaunele pot face fata cu succes tuturor intemperiilor, fie ca este vorba despre ploaie, vant sau soare.

Din punct de vedere tehnic acestea sunt realizate din lemn de brad de 4 cm grosime, ale caror lamele fie sunt unite, fie sunt distantate intre ele.

Iar pentru realizarea unui confort mult sporit, proprietarul a comandat optional si 4 perne din burete de 10 cm grosime protejat cu huse prevazute cu fermoar necesar pentru o curatare cat mai rapida. Scaunele sunt cu atat mai interesante cu cat acestea sunt realizate intr-un design extrem de interesant.

Iar cand vine vorba despre culoare, aceasta poate fi aleasa in functie de preferintele fiecarui client in parte.

In imaginile atasate setul de scaune si masa sunt realizate in culoarea wenge. Una din nuantele pe care punem mare atentie atunci cand este vorba de realizarea acestor corpuri de mobilier necesare pentru amenajarea spatiilor exterioare.

Comments are closed.