Fotolii pentru gradina din lemn

Pentru o buna orientare a clientilor in ceea ce priveste achizitionarea de corpuri de mobilier necesare pentru amenajarea spatiilor deschise cum ar fi terase, foisoare de mari dimensiuni sau chiar si bucatarii de vara.

Va prezentam aici o canapea cu doua fotolii si masuta cu blat de sticla. Toate cele patru produse prezentate aici sunt realizate din dulapi de lemn de rasinoase de 10 cm grosime si care sunt bine lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Lacul este aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

In aceasta situatie, atunci cand ansamblul de produse este dispus in aer liber, lemnul are capacitatea de a se comporta extrem de bine la diferentele de temperatura, cat si la actiunea diferitilor agenti externi, fie ca este vorba despre soare, plaoie, vant sau ger.

Insa, pentru ca aceste produse au fost amplasate intr-un loc partial inchis, acestea sunt prevazute cu roti pentru a putea beneficia de o mobilitate cat mai usoara.

Dupa cum se poate observa in imaginile atasate, atat canapeaua, cat si fotoliile beneficiaza de perne din burete de 10 cm grosime tapitate cu un material rezistent la trafic intens si care poate fi foarte usor dehusabil.

Mobilierul de gradina prezentat aici reprezinta doar o idee de cum ar putea fi amenajata o gradina, un foisor pentru gradina sau o bucatarie de vara, in functie de preferintele actualului proprietar.

Insa dumneavoastra puteti comanda acest set de mobilier dupa dimensiunile preferate. Valabil si in cazul alegerii culorilor preferate.

Comments are closed.