Scaune moderne gradina

In imaginea alaturata va prezentam un interesant model de scaune pentru gradina. Este vorba despre un model de scaun tip fotoliu cu spatarul ceva mai inalt relizat intr-o forma semirotunda.

Scaunul respectiv este realizat din lemn de rasinoase de 4 cm grosime. Lamelele sunt realizate la diferite dimensiuni si sunt usor distantate intre ele.

Scaunul din imaginile atasate reprezinta o idee interesanta de amenajare a unui spatiu exterior, cu un produs din lemn de rasinoase, bine finisat si lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare. In aceste conditii va veti putea bucura de calitatea oferita initial timp de mai mult ani consecutivi.

Scaunul este conceput cu un decupaj al picioarelor realizat special pentru a se putea fixa bine in gazon sau direct pe sol.

Astfel incat scaunul respectiv poate fi o solutie ideala pentru amenajarea unei gradini sau a unui corp de mobilier de mari dimensiuni, cum ar fi de exemplu un foisor.

Desi in fotografiile atasate sunt prezentate cateva scaune de acelasi model, in forma bruta, acestea pot fi comandate in oricare din culorile preferate din paletarul disponibil la producator.

Acordati valoarea cuvenita lemnului si astfel puteti comanda tot ce vi se potriveste mai bine pentru propria locuinta.

Comments are closed.