Masa si canapele moderne lemn

Cele mai multe si mai variate piese de mobilier pentru gradina, din punct de vedere al formei si designului sunt mesele, bancutele si scaunele.

Toate acestea sunt realizate din lemn de rasinoase, bine finisat si lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare. Aceasta reprezentand protectia necesara impotriva intemperiilor, cat si in cazul diferentelor de temperatura.

Aici este vorba despre o masa, bancute si un scaun realizate din lamele din lemn de brad cu marginile rotunjite si au dimensiuni diferite, dar cu aceeasi grosime de 4 cm, ceea ce le confera o buna rezistenta in timp.

Pentru atingerea confortului dorit, lamelele sunt fie unite intre ele, fie usor distantate. Iar atunci cand masa, bancutele si scaunele sunt realizate intr-un design rustic, in stransa legatura cu celelalte corpuri de mobilier din apropiere, asa cum este de exemplu balustrada terasei pe care sunt montate aceste produse, atunci cu siguranta ca ati facut alegerea potrivita pentru toata familia.

Aici va veti putea bucura in liniste de toate clipele frumoase alaturi de prieteni si familie.

De asemenea mai trebuie stiut faptul ca toate aceste corpuri de mobilier realizate din lemn de rasinoase pot fi comandate in oricare din culorile preferate, existente in paletarul de culori de la producator.

Comments are closed.