Raft modern din lemn

Raft modern din lemn

Atentia tot mai crescuta asupra accesoriilor necesare pentru amenajarea spatiilor deschise si care sunt realizate in special din lemn de rasinose ne-a adus in situatia de a trece si la confectionarea acestui model de raft modern din lemn.

A carui utilitate este una extrem de diversa.

Noul produs, asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici este realizat din patrati de aproximativ 8 cm grosime. Cu patru stalpi principali de sustinere, de aceeasi grosime. Cat si cu trei rafturi a caror rezistenta este asigurata de un model de plasa din metal.

Sau in functie de preferinte de o placa din PFL. Si care la randul ei poate fi vopsita in aceeasi culoare ca si corpul principal realizat din lemn de rasinoase.

Modelul de raft modern din lemn prezentat aici are dimensiuni standard.

Insa, el poate fi confectionat in diferite dimensiuni in functie de necesarul fiecarui client. In alta ordine de idei este bine de stiut ca acest corp de mobilier beneficiaza chiar si de protectie impotriva intemperiilor. Asigurata prin aplicarea a doua straturi de lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, cu slefuire dupa fiecare strat.

Iar in ceea ce priveste culoarea este bine de stiut ca aceasta este optionala, in functie de preferinte. Si poate fi aleasa din cele peste 20 de nuante existente in paletarul de culori de la producator.

Comments are closed.