Gardulet decorativ pentru exterior

Gardulet decorativ pentru exterior

Pentru amenajarea cu succes a unui spatiu cu un model de gardulet decorativ pentru exterior este oportun ca mai intai proprietarul sa se ocupe de realizarea in prealabil a partii din ciment a fardului. Acolo unde urmeaza sa fie amplasat respectivul accesoriu.

Insa noi va asiguram cu tarie ca acest model de gardulet decorativ pentru exterior poate fi amplasat cu succes chiar si intr-un spatiu interior, acolo unde acesta poate schimba radical aspectul per ansamblu.

Din punct de vedere tehnic, respectivul model de gardulet decortiv este realizat pe baza unei rame principale de aproximativ 4 cm grosime care fixeaza la interior un gardulet decorativ din lamele tip fideluta in model de patrat. Ale carui lamele sunt de doua grosimi.

Iar in partea superioara respectivul gardulet decorativ este bine definit de un model de grinda cu decupaje fine in ambele extremitati.

Asa s-a ajuns la modelul respectiv.

In alta ordine de idei respectivul model de gardulet decorativ pentru exterior poate beneficia si de o buna protectie impotriva intemperiilor prin aplcarea lacului cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai mlte straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. Produsul nostru este de culoare neagra, dar poate fi comandat in oricare alta culoare in functie de preferinte, dar si in functie de paletarul de culori de la producator.

 

Comments are closed.