Gardulet decorativ lemn

Gardulet decorativ lemn

Un model de gardulet decorativ pentru zona de exterior, asa cum este cel din  imaginile noastre este ideal pentru delimitarea anumitor perimetre. Dupa cum se poate observa si din imaginile atasate aici.

Aacesta este motivul pentru care am venit in fata dumneavoastra cu acest model de gardulet necesar pentru a putea completa in mod evident seria de astfel de corpuri de mobilierdin lemn de rasinoase.

Cat si datrita faptului ca de la an la an s-au intensificat cererile de astfel de accesorii necesare pentru amenajarea diferitelor spatii, pentru curte sau gradina.

Cu alte cuvinte respectivul gardulet decorativ lemn este confectionat pe baza lamelelor din lemn de rasinoase, de aproximativ 8 cm latime si 2 cm grosime.

Iar in ceea ce priveste lungimea acestor lamele ea este variata intrucat respecta un anumit model impus de actualul proprietar.

Lamelele sunt bine fixate cu ajutorul a doua grinzi paralele care fac legatura intre stalpii principali de rezistenta de joasa inaltime.

Iar per ansamblu, indiferent de culoare, acest model de gardulet este unul de mare efect pentru delimitarea oricarui spatiu.

Comments are closed.