Preturi foisoare de gradina

Iata ca, prin acest model de foisor octogonal ne intoarcem negresitin sfera acelor corpuri de mobilier de mare valoare pentru curte, mai ales in situatia in care acesta este de culoare alb.

Pentru a putea fi montat, foisorul din imaginile noastre a avut nevoie in prealabil de realizarea unei platforme din ciment.

Foisorul este confectionat din lemn de rasinoase, ceea ce inseamna ca avem din nou de a face cu un corp de mobilier pentru care confortul si eleganta sunt doua caracteristici de mare valoare. Conform carora foisorul nostru si-a castigat respectul bine meritat in fata tuturor clientilor nostrii.

Foisorul este usor distantat de la nivelul solului, este acoperit cu sindrila bituminoasa de calitate, iar la baza, acesta este amenajat cu un model de balustrada din lamele distribuite in plan vertical si care sunt putin distantate intre ele.

Iar la partea superioara, foisorul este confectionat pe baza acelor elemente care le confera rezistenta maxima si care se numesc paravantuiri. Si tot aici se regaseste un model interesant de gardulet decorativ realizat in model de romb.

Pentru o rezistenta mult sporita la actiunea intemperiilor, foisorul este lacuit cu lacul cerat pe baza de apa de la ICA Italia, aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare stratificare.

Asa se face ca foisorul nostru va fi capabil sa raspunda tuturor solicitarilor in materie de confort, pentru o perioada mai lunga de timp fara sa-si piarda calitatile sale initiale.

Iar cine opteaza pentru achizitionarea unui astfel de corp de mobilier isi poate da seama cu repezicune ca a facut una dintre cele mai inteligente alegeri pentru o perioada lunga de timp.

Comments are closed.