Pergole din lemn pentru trandafiri

Pergole din lemn pentru trandafiri

Aceste pergole din lemn pentru trandafiri reprezinta o categorie interesanta de corpuri de mobilier necesare pentru amenajarea curtilor sau a gradinilor, cu un produs un din lemn extrem de interesant, cu functii multiple.

Pentru o buna orientare  in ceea ce priveste  pergolele, cum arata si la ce ar putea fi folosite, noi va prezentam in randurile ce urmeaza un interesant model de pergola amplasat strategic chiar pe aleea principala a unei curti de la interiorul unei proprietati  particulare.

Aceasta avand scop esential, de suport pentru plantele agatatoare. Cat si ca  element principal al decorului per ansamblu.

Mai ales in situatia in care, modelul nostru de pergola,  reuseste sa intre in stransa legatrura cu gardul cat si cu imobilul  de la interiorul curtii.

Din punct de vedere tehnic, pergola este realizata din lemn de rasinoase de diferite grosimi.

Aceasta este bine lacuita cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat.

Modelul respectiv de pergola se bazeaza pe cei patru stalpi principali de rezistenta de aproximativ 10 - 11 cm grosime.

Pergola din lemn pentru trandafiri este prevazuta  in partile laterale cu un gardulet decorativ in model de patrat realizat din doua tipuri de lamele tip fideluta bine imbinate intre ele.

In partea superioara pergola este prevazuta cu doua arcade principale de 4 cm grosime si 15 cm latime, cu contravantuiri la fiecare dintre cei patru stalpi principali.

Si cu un numar de cinci traverse extrem de utile si interesante. Realizate de asemenea la 15 cm latime si 4 cm grosime. Si tot aici avem si un decupaj semirotund la fiecare din cele doua capete  ale fiecarei traverse.

Per ansamblu, pergola reprezinta o solutie  interesanta de amenajare a oricarei curti. Aceasta fiind doar un punct de reper.

Si poate fi comandata in oricare alta combinatie de culori sau dimensiuni.

 

 

Comments are closed.