Foisor din lemn Bacau

Foisoarele din lemn pentru gradina sunt si vor ramane in continuare una dintre cele mai interesante idei de amenajare a unei curti, cu un corp de mobilier de mare valoare. Atat prin natura lemnului, cat si prin design si marime.

Foisorul din imagine are un aspect extrem de interesant prin faptul ca este bine finisat si lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Dincolo de acest aspect, foisorul este realizat din lemn de rasinoase de culoare wenge.

Si este bine pus in evidenta prin modelul de balustrada din lambriu plin, cat si de garduletul decorativ realizat din lamele de tip fideluta, care imprejmuieste foisorul pe 50 % din suprafata toatala. Adica pe trei din cele sase laturi garduletul decorativ de tip fideluta se gaseste la loc de cinste, acoperindu-le aproape in intregime. Iar pe doua dintre laturi, garduletul decorativ realizat in acelasi model se regaseste doar in partea superioara a acestora.

Foisorul are un acoperis aplatizat realizat din sindrila bituminoasa, iar la interior acesta este prevazut cu dusumea si poate fi mobilat in mai multe variante.

Foisorul este cu atat mai interesant cu cat stalpii principali de rezistenta sunt grupati doi cate doi, iar prin marimea sa, bine proportionata, foisorul este un produs compact si de mare efect atat pentru gradina sau curte.

Si nu trebuie sa uitam ca, dincolo de aceste aspecte foisorul este unul simplu, dar de mare efect avand in vedere calitatea de care se bucura lemnul.

Comments are closed.