Preturi balustrade lemn

Preturi balustrade lemn

Obtinute la preturi avantajoase aceste balustrade lemn se pot transforma rapid intr-o varianta extrem de interesanta in ce priveste amenajarea balcoanelor sau a teraselor. Dupa cum se poate observa si din imaginile atasate aici.

In imaginile noastre va oferim spre orientare un model de balustrade de lemn extrem de simplu. Si care poate fi al dumneavoastra la un pret relativ mic. Folosit atat pentru imprejmuirea unei terase cat si a balconului aflat la nivelul superior al cladirii.

Pentru realizarea acestui accesoriu s-a folosit lemnul de rasinoase in diferite forme si grosimi.

Respectivul model de balustrada este realizat cu ajutorul stalpilor principali de rezistenta de 10/11 cm grosime. Si cu patru randuri de lamele din lemn de rasinoase, de 14 cm latime si  si 4 cm grosime. Lamelele sunt bine distantate intre ele si sunt rotunjite pe muchii.

Iar in ceea ce priveste protectia impotriva intemperiilor, acest tip de balustrade din lemn de rasinoase, este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, cu slefuire dupa fiecare strat. Asa cum se procedeaza in cazul fiecarui corp de mobilier realizat de firma noastra.

Iar in ceea ce priveste culoarea, acest model de balustrada este realizat in culoarea wenghe. Insa, aceasta poate fi comandata in oricare alta nuanta din cele preferate de dumneavoastra.

Si nici pretul nu este de neglijat deoarece noi practicam costuri de producator. Asa ca, puteti comanda imediat tot ce va este de folos in propria casa, curte sau gradina.

 

Comments are closed.