Balustrade din lemn pentru terase

Balustrade din lemn pentru terase

Efectul clasic si rustic se combina extrem de bine prin intermediul acestui model de balustrade din lemn pentru terase. Prezentat cu ajutorul catorva fotografii definitorii.

Modelul respectiv de balustrada este realiazat pe baza patratilor de 10/11 cm grosime  de joasa inaltime. Iar la mijloc modelul realizat este unul extrem de simplu in forma de X. Asa cum se poate observa si din imaginile noastre.

Pentru realizarea acestui model de balustrada s-au folosit in mod special lamelele din lemn de rasinoase de 14 cm latime si 2 cm grosime.

Si chiar daca modelul respectiv de balustrada este unul clasic cu aspect traditional, iar imobilul este unul clasic,  acestea doua reusesc sa se sincronizeze extrem de bine unul cu celalalt.

Balustradele sunt bine lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat mai multe straturi, cu slefuire intre straturi. Si sunt vopsite in culoarea castan inchis.

Iar daca respectiva nuanta nu este pe masura asteptarilor dumneavoastra, atunci puteti comanda o alta nuanta din cele preferate si care va sunt recomandate de producatorul respectivului model de balustrada.

Comments are closed.