Poze balustrade din lemn

Poze balustrade din lemn

Cu cat mai multe poze cu blustrade din lemn, cu atat mai multe sanse de orientare in ce priveste amenajarea propriei locuinte.

Pentru o buna orientare in acest sens, am ales sa va prezentam un alt model de cladire. Este vorba aici despre  un model modern de cladire al carui aspect este bine definit chiar de existenta la nivelul superior a unui model interesant de balustrada.

Cu care sunt imprejmuite cele doua terase de la nivelul superior la cladirii.

In acest sens este vorba despre un model de balustrada realizat din lemn de rasinoase. Practic aici balustrada este definita pe toata lungimea terasei de existenta lamelelor din lemn de rasinoase, de calitate superioara, de tip fideluta orientate in mod evident in plan orizontal.

Acestea sunt fixate din loc in loc la o distanta de aproximativ 60 cm de stalpi principali de sustine de 4 cm grosime. Asa cum se poate observa si din aceste poze cu balustrade din lemn.

In alta ordine de idei, este bine de stiut ca lemnul de rasinoase este protejat impotriva intemperiilor cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat. Asa cum se procedeaza si in cazul celorlalte corpuri de mobilier realizate de firma noastra.

O atentie deosebite este trebuie sa fie alocata si nuantei in care este realizat acest model de balustrada.

In cazul nostru s-a folosit nuanta de wenge pentru a putea intra in stransa legatura cu imobilul. Insa dumneavoastra puteti opta pentru nuanta preferata din paletarul de culori existent la producator.

Comments are closed.