Poze pergole lemn

Prin intermediul acestor poze cu pergole din lemn revenim in atentia dumneavoastra cu un alt model de pergola cu dusumea. Necesara pentru desfasurarea diferitelor tipuri de activitati.

Asa cum am mai spus, la baza acest model de pergola este dotat cu o dusumea, usor distantata de la nivelul solului.

Aceasta este imprejmuita pe anumite laturi cu un model de balustrada realizat de asemenea din lemn de rasinoase.

Ca si nuanta, balustrada este decorata cu alta nuanta, spre deosebire de celelalte componente ale pergolei. Astfel incat intreg ansamblu sa poata iesi in evidenta prin contrast si finisaje.

Pergola are stalpi principali de sustinere, care sprijina in partea superioara cu ajutorul contravantuirilor grinzile principale, cat si traversele.

Datorita dimensiunilor destul de generoase, pergola respectiva este utilata la interior cu masa, canapele si un leagan cu balansoar. Dupa o idee  care a apartinut proprietarului.

Este bine de stiut faptul ca acest model de pergola poate fi mult imbunatatit prin realizarea unui acoperis din policarbonat. Care poate fi achizitionat optional intr-o varietate de nuante si texturi, in functie de preferinte.

Astfel incat aceasta sa poata fi extrem de interesanta si fiabila pentru desfasurarea diferitelor tipuri de activitati.

Dincolo de acest aspect, pergola este bine slefuita cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Si asta, datorita faptului ca imaginile noastre  reprezinta un produs din lemn care necesita o protectie speciala impotriva actiunii agentilor externi, ploaie, soare, vant sau ger.

Insa acest model de pergola reprezinta doar o idee atractiva de amenajare a unei gradini.

Insa, dumneavoastra puteti opta pentru oricare alt model de pergola. In functie de preferinte sau necesitati.

 

Comments are closed.