Pergole decorative

Pergole decorative

In imaginile prezentate aici avem un ansamblu de pergole decorative, care nu fac altceva decat sa contribuie in mod placut la decorarea unei curti cu un ansamblu de corpuri de mobilier realizate in culoarea alb, de la pergole, gard si pana la insasi imobilul care se afla la interiorul acestei curti.

Iar aici noi ne-am hoarat sa va prezentam un model simplu de pergola pentru care eleganta si rafinamentul sunt doua elemente de baza.

Aceasta este realizata pe baza a patru stalpi principali de rezistenta uniti intre ei cu ajutorul a doua gardulete decorative simetrice. Si care sunt realizate din lamele tip fideluta in model de romb. Dar si prin doua arcade cu traverse in partea superioara.

Pentru obtinerea unui efect mult sporit  acest model de pergola este amplasat exact pe treptele unei scari. Si este bine pus in valoare de un alt model de pergola de joasa inaltime  care este realizat din acelasi lemn de rasinoase, de culoare alb, bine finisat si lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Astfel incat cele doua modele de pergole vor putea beneficia de o buna protectie impotriva  agentilor externi, indiferent de anotimp.

Un alt detaliu interesant este legat de faptul ca aceste modele de pergole prezentate aici sunt dedicate special pentru a putea fi un suport ideal pentru sustinerea plantelor agatatoare.

 

Comments are closed.