Pergole intrare in curte

Pergole intrare in curte

Acest model de pergole pentru intrare in curte executate din lemn reprezinta practic un produs unicat. La al carui rezultat s-a ajuns dupa lungi discutii intre noi, in calitate de producatori si actualul proprietar.

La prima vedere ati fi tentati sa spuneti ca modelul respectiv de pergola este unul extrem de simplu. Insa, noi va asiguram ca aparentele inseala si ca pergola noastra nu este atat de usor de realizat. Mai ales, atunci cand vine vorba despre realizarea arcadelor din partea superioara a pergolei.

De asemenea pergola se bazeaza pe efectul stalpilor principali de rezistenta.

Acestia sunt fixati in sol, cu ajutorul ancorelor metalice. Care sunt folosite in mod special pentru a fixa bine pergola, cat si pentru a proteja lemnul de umiditatea excesiva a solului. Atunci cand este cazul.

In alta ordine de idei, intre stalpii principali de sustinere se regasesc in mod simetric gerduletele decorative de inaltime considerabila realizate la randul lor din lamele tip fideluta orientate in model de romb.

Cu ajutorul acestui model de terasa, care poate fi apreciat pana la cele mai mici detalii proprietarul respectiv a reusit sa amenajeze o buna parte din curte.

Pergola respectiva poate fi a dumneavoastra intr-o paleta larga de culori, in functie de preferinte.

Iar pentru o buna rezistenta la agentii externi, soare, ploaie, vant sau ger, acest model de pergola este lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat.

In aceste conditii, nu este de mirare de ce pergola respectiva beneficiaza de o buna garantie pentru mai multi ani consecutivi.

Comments are closed.