Poze foisoare din lemn

Seria foisoarelor din lemn pentru gradina continua cu acest model de foisoare din lemn de forma octogonala, pentru care eleganta, culoarea si designul sunt elemente definitorii.

Este bine de precizat faptul ca acest model de foisor are doua dintre laturi (fata, spate) mult mai mari decat restul. Foisorul este amenajat pe o placa din ciment de preferat de 15-20 cm. Este realizat din lemn de brad de calitate superioara, bine finisat si lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Foisorul este de culoare alb. Insa daca dumneavoastra doriti, acesta poate fi realizat in oricare alta nuanta din paletarul de culori disponibil la producator.

Distantat de la sol, foisorul este realizat pe baza stalpilor principali de rezistenta de 10/11 cm grosime.

Cu o balustrada realizata din lamele usor distantate intre ele si care sunt distribuite in plan vertical.

In partea superioara, foisorul beneficiaza de prezenta asa numitelor contravantuiri care au rolul esential de a conferi acestui un grad ridicat de rezistenta. Si tot aici se regaseste si un interesant gardulet decorativ din lamele care respecta intru totul modelul folosit la realizarea balustradei.

Foisorul este acoperit cu sindrila bituminoasa dreptunghiulara de culoare albastra si este vopsit in alb. Ceea ce nu face altceva decat sa ii dea acestuia o anumita valoare.

Tinand cont de faptul ca foisorul este realizat in stransa legatura cu tot ceea ce il inconjoara, fie ca este vorba de gard sau imobil, putem spune ca alegerea unui astfel de model de foisor este una de mare valoare potrivita pentru propria casa.

Comments are closed.