Foisor din lemn curte

Unul dintre cele mai simple si interesante corpuri de mobilier pentru curte sau gradina este chiar acest model de foisor din lemn curte, de forma unui patrat.

Foisorul este realizat pe baza unei platforme din ciment de aproximativ 15 cm grosime . Are capacitatea de a iesi in evidenta prin aceasta balustrada cu un model care imita garduletul decorativ in forma de romb.

Stalpii de rezistenta ai foisorului sunt de 10/11 cm grosime si ofera acestuia gradul de rezistenta de care are atata nevoie.

In partea superioara, foisorul este prevazut cu un gardulet decorativ cu model in forma de romb.

Dincolo de acest aspect, foisorul este acoperit cu sindrila bituminoasa, iar datorita formei sale, acesta optimizeaza foarte bine locul disponibil la interior.

Dincolo de acest aspect, foisorul este bine finisat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat.

In aceste conditii foisorul beneficiaza de o buna protectie la intemperii, pe toata perioada anului si in orice anotimp.

O alta poblema care nu trebuie trecuta cu vederea se refera strict la culoarea foisorului. Aceasta poate fi schimbata in functie de preferintele fiecaruia client. Dar si in functie de paletarul de culori de la producator.

Asa ca nu ar mai trebui sa stati prea mult pe ganduri si sa treceti la actiune.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

model car

 

 

 

Comments are closed.