Foisoare din lemn masiv

Realizat intr-o forma octogonala, foisorul prezentat in imaginile noastre vine sa completeze in mod evident seria acestor corpuri de mobilier de forma octogonala menite sa asigure un grad ridicat de relaxare si odihna, chiar si in cadrul unor spatii publice, in imediata apropiere a unor institutii.

Tocmai din acest motiv, la interior, foisorul nostru este amenajat cu bancute de asteptare.

Foisorul este imprejmuit cu un model de balustrada la baza careia se afla lamelele distantate si care sunt distribuite in plan vertical. Iar in partea superioara, foisorul este inconjurat pe toate laturile, mai putin pe cea de la intrare, de un gardulet decorativ cu lamele distantate intre ele si distribuite in plan vertical, la fel ca si modelul regasit la balustrada.

Iar in ceea ce priveste acoperisul respectivului model de foisor, acesta este bine realizat din distrila bituminoasa a carui culoare poate fi schimbata in functie de preferinte. La fel ca si nuanta foisorului. Astfel incat, aceasta din urma sa poata intra intr-o stransa legatura cu nuanta si designul cladirii, dar si a celelaltor corpurio de mobilier din imediata sa apropiere.

La interior, foisorul din imaginile noastre este dotat cu dusumea si cu bancute de jur imprejur. De aici rezulta si faptul ca acest model de foisor este creat special pentru odihna si relaxare.

Comments are closed.