Imagini balustrade din lemn

Imagini balustrade din lemn

Pentru o buna orientare in ce priveste amenajarea unei case la exterior cu un corp de mobilier de mare efect am atasat aici cateva imagini concludente cu balustrade din lemn. Prin intermediul carora dumneavoastra consumatorii de produse din lemn sa puteti beneficia de un punct de plecare in realizarea unui astfel de model de balustrada.

Pentru realizarea acestui accesoriu de mare valoare, firma noastra foloseste in mod evident lemnul de rasionoase. Deoarece acesta se comporta foarte bine la tipul de clima din tara noastra. Beneficiind totodata si de un bun raport intre calitate - pret.

Balustrada este realizata pe baza a trei lamele din lemn de rasinoase distantate intre ele si care sunt rotunjite si finisate pe toate muchiile.

Lamelele sunt realizate la 14 cm latime si 2 cm grosime. Si sunt bine fixate de stalpii principali din ciment ai respectivului imobil.

Iar pentru obtinerea unui confort mult sporit proprietarul a optat si pentru realizarea unei alte rame principale care se regaseste in mod evident pe stalpii din ciment ai imobilului, cat si in partea superioara a cladirii. Asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici. Rolul esential al acestui model de balustrada este acela de decor.

Si are un mare efect prin contrastul format intre nuanta lemnului, wenge cu nuanta de crem a zidului din ciment.

Astfel incat, per ansamblu, imobilul respectiv sa poata avea un aspect deosebit de important.

Iar pentru ca rama din lemn cat si balustrada sa isi poata pastra calitatile sale initiale, firma noastra aplica mai multe straturi de lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Si nu oricum, ci prin slefuire, dupa fiecare strat. Ceea ce inseamna ca timp de mai multi ani consecutivi lemnul isi poate pastra calitatile sale initiale.

 

 

 

 

Comments are closed.