Pergole Iasi

In imaginile alaturate avem un alt model de pergole Iasi care este atasat unui imobil.

Datorita designului, cat si a formei sale, pergola respectiva vine sa completeze in mod evident designul exterior al acestei cladiri sau imobil.

Este vorba aici despre un model de pergola, de forma dreptunghiulara realizat din lemn de rasinoase bine lacuit si tratat impotriva actiunii agentilor externi, cu lac cerat pe baza de apaa de la ICA Italia. Acesta este aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat.

Asa se face ca aceasta pergola care are la interior si o dusumea este foarte util prin gradul ridicat de rezistenta la intemperii, cat si prin gradul ridicat de utilitate in cazul in care pergola din imagine ar fi acoperita cu o placa din policarbonat.

In cazul nostru, datorita faptului ca imobilul beneficiaza de usi glisante care fac legatura cu livingul, existenta pergolei chiar in acel loc, joaca un rol extrem de important.

Din acest motiv precizam faptul ca este de real interes ca atunci cand va aflati in situatia de a comanda un astfel de model de pergola sa analizati foarte bine locul unde doriti sa o amplasati si cat de bine se sincronizeaza spatiului respectiv.

Din punct de vedere tehnic, acest model de pergole Iasi, este realizat pe baza stalpilor principali de sustinere cu doua grinzi. Una care face legatura intre stalpii principali si o alta care este prinsa direct pe fatads cladiri.

Ambele grinzi constituie suportul principal pentru traversele aflate in partea superioara a pergolei.

 

Comments are closed.