Pergole Ploiesti

Pentru ca locul de care a dispus proprietarul  unuia dintre produsele realizate de firma noastra este unul destul de generos, iata unde a fost montat acest model de pergole Ploiesti din lemn de rasinoase!

Chiar in mijlocul unui colt de natura. Un loc in care predomina verdele in diferite nuante si texturi.

Pentru realizarea si amplasarea acestei pergole Ploiesti cu aspect de terasa, proprietarul mai intai a trecut la realizarea placii de ciment. Postamentul principal prin intermediul caruia pergola este mentinuta in echilibru perfect.

Fata de celelalte modele, aceasta pergola este realizata in forma de patrat. Iar rezistenta este asigurata nu cu ajutorul a patru stalpi de rezistenta, ci cu un numar de 10 stalpi principali.

Acestia fiind orientati dupa cum se poate observa din imaginile atasate aici.

Doua dintre colturile pergolei sunt asigurate de rezistenta a cate trei stalpi de rezistenta, cu gardulet decorativ din lamele tip fideluta.

Si tot acest model de pergole Ploiesti este prevazut si cu patru grinzi principale rezistente realizate din cate doua scanduri pentru fiecare din cele patru laturi ale pergolei.

Noul nostru produs este continuat in partea superioara cu un rand de traverse principale si cu un alt rand de traverse secundare. Cu mentiunea ca acestea din urma reprezinta si suportul principal necesar pentru montarea placii de policarbonat.

Placile de carbonat pot fi achizitionate doar optional in diferite culori si grosimi, in functie de preferinte.

Iar la interior, modelul de pergole Ploiesti poate fi utilat atat cu masuta, scaune sau fotoliu, in functie de referintele si ideile fiecaruia dintre clienti.

Si pentru ca tot a venit vorba de rezistenta, pergola este lacuita cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

 

Comments are closed.