Pergole Corabia

Un alt model de pergola asociat cu o fantana arteziana este cel pe care dorim sa vi-l prezentam in randurile ce urmeaza. Practic, aici este vorba despre acest model de pergole Corabia.

Acesta se aseamana extreme de bine cu o terasa si poate deservi pentru desfasurarea mai multor tipuri de activitati concomitent.

Modelul respective de pergola este asamblat pe o placa din ciment placate cu marmura.

Pergola are patru stalpi principali de rezistenta, cu grinzi principale realizate din scandura din lemn de brad de 2 cm grosime si cu traverse din acelasi material.

Iar pe deasupra, pergola mai beneficiaza de inca un rand de traverse din lemn de brad de dimensiuni mult mai reduse, dar care sunt realizare special pentru sustinerea placii de policarbonat. Necesara pentru asigurarea unei protectii mult sporite a tot ce se afla la interiorul acestui interesant corp de mobilier necesar pentru amenajarea zonelor exterioare.

In alta ordine de idei, pergola este tratata cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

De asemenea, pergola poate fi comandata in diferite nuante sau culori, in functie de preferinte. Dar si in functie de paletarul de culori disponibil la producator.

Comments are closed.