Pergole Pitesti

Prin intermediul acestui model de pergola incercam sa va prezentam  o idee interesanta  de amenajare a unui spatiu public aflat in imediata apropiere a unui bloc de locatari.

Acest model de pergole Pitesti reprezinta o idee extrem de interesanta, atat prin simplitatea produselor folosite, cat si prin indrazneala de a combina designul imobilului  per ansamblu, cu rusticul emanat de pergola si garduletul din imaginile noastre.

Este vorba aici despre un model de pergola care se bazeaza pe rezistenta a patru stalpi principali de aproximativ 10 -11 cm grosime.

A garduletului decorativ dintre stalpii de sustinere, cat si a celor doua arcade cu traverse aflate in partea superioara a pergolei.

Pergola este bine echilibrata cu ajutorul a patru ancoree metalice. Accesorii care nu fac altceva decat sa protejeze lemnul de umiditatea excesiva a solului.

De asemenea, pentru a putea delimita un anumit perimetru, actualul proprietar al pergolei  a apelat si la un interesant model de gard care sa vina in completarea designului per ansamblu.

Modelul respectiv de gard este realizat din lamele tip fideluta si care sunt orientate astfel incat acestea formeaza un model de romb.

Pergola este bine lacuita cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

La fel ca si pergola despre care facem vorbire in aceste randuri.

Acest ansamblu este doar o simpla idee de amenajare.

Dumneavoastra puteti interveni la oricare dintre detalii, in asa fel incat atat pergola cat si gardul sa poata arata dupa propriile asteptari.

 

Comments are closed.