Pergole expozitii

Destinat cu precadere pentru a fi un suport interesant pentru flori, acest model de pergole din expozitii vine sa amplifice in mod placut peisajul de la interiorul oricarei curti. Dar care poate sa optimizeze foarte bine si spatiul disponibil din acest sector, curte sau gradina.

Pergola din imaginile atasate aici reprezinta un produs extrem de interesant prin faptul ca la baza pergola se bucura de existenta a doua jardiniere prelungite in partea superioara cu doua gardulete decorative.

Acestea din urma sunt formate din lamele tip fideluta in forma de romb.

Iar in partea superioara garduletele decorative sunt continuate cu doua grinzi paralele cu solul si clasicele traverse cu decupaje fine la ambele capete.

Acesta este noul model de pergola care vine sa completeze seria acestor produse necesare si utile prin amenajarea propriei gradini sau curti.

Acest model de pergole expozitii, dupa cum de poate observa si din imaginile atasate aici, pot fi achizitionate intr-o gama larga de culori, in peste 20 de nuante existente la producator.

Iar atunci cand vine vorba despre calitate si rezistenta in fata intemperiilor trebuie sa stiti faptul ca pergola noastra este tratata cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Conditie esentiala si de mare efect pentru toate produsele executate de firma noastra.

Comments are closed.