Pergole cu LED

Unul dintre cele mai interesante modele de pergole, care practic a fost inventata de noi si care ne reprezinta este chiar acest model de pergole cu LED. Realizate din aceeasi textura a lemnului de rasinoase.

Dar care, spre deosebire de modelele similare, aceasta este iluminata pe timp de noapte cu ajutorul unei telecomenzi. Si nu oricum, ci intr-o gama variata de culori si nuante.

Fiind vorba aici de o idee proprie, putem sustine cu tarie ca pergola respectiva reprezinta proactic un unicat in materie de corpuri de mobilier pentru gradina, cu iluminare nocturna.

Este vorba aici despre un corp de mobilier realizat pe baza stalpilor principali de rezistenta, cu gardulet decorativ format din lamele tip fideluta cu doua grosimi si care sunt distribuite in forma de patrat.

Iar in pasrtea superioara, pergola este definita cu doua traverse principale foarte apropiate intre ele de partea de grinda.

Acestea au 2 cm grosime si sunt un bun suport pentru alte trei traverse de 4 cm grosime, cu decupaje in ambele capete.

Tot ansamblul este de culoare wenge si poate fi vopsit in orice alta culoare, in functie de preferinte.

Iar fiecare componenta de baza a acestui articol de mobilier este dotat cu lumini nocturne realizate pe baza de leduri de tip RGB, de ultima generatie. Incastrate intr-un sant, mascat inteligent la randul lui cu o placa alba din plexiglas. Ceea ce face ca lumina sa fie reflectata in mod uniform. Intr-o varietate larga de culori.

Operatiune efectuata cu ajutorul unei telecomenzi. Iar pentru ca lemnul sa prezinte un grad ridicat de rezistenta in fata intemperiilor, pergola este lacuita cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Acesta este tratamentul special prin intermediul caruia va veti putea bucura de confortul si rezistenta pergolei, pentru mai multi ani consecutivi.

 

 

 

Comments are closed.