Pergole diverse

Modelul de pergole din lemn de rasinoase prezentat aici se integreaza perfect in categoria pergole diverse, alaturi de multe alte produse similare necesare pentru amenajarea la interior a curtilor si a gradinilor.

Respectivul model de pergola este format pe baza a patru stalpi principali de rezistenta, doua gardulete decorative din lamele tip fideluta, doua arcade si alte cinci traverse.

Toate acestea fiind realizate din lemn de rasinoase de diferite grosimi care reuseste de fiecare data sa puna in valoare acest model de pergola. Atat prin textura cat si prin modul in care aceasta este protejat impotriva actiunii diversilor agenti externi, ploaie, soare, vant sau ger.

Este vorba aici de lacul cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Dincolo de asta, modelul respectiv de pergola poate fi comandat in diverse culori in functie de paletarul de nuante din cele disponibile la producator.

In consecinta, nu mai stati prea mult pe ganduri si treceti la actiune.

Astfel va puteti bucura cat mai curand de efectul unui design bine gandit, la nivelul curtii dumneavoastra.

Cat despre dimensiunile respectivului corp de mobilier, acestea pot fi schimbate si adaptate fiecarei situatii in patre.

Comments are closed.