Pergole Giurgiu

Pentru o buna orientare in ce priveste achizitia unui model de pergola necesar pentru amenajarea propriei gradini va prezentam aici un interesant model de pergole Giurgiu, cu bancuta, jardinière si gardulet decorativ.

Toate acestea sunt combinate intr-un nou produs de mare efect pentru curte sau gradina. Iar cand acesta este realizata in culoarea alb, atunci, chiar ca ati reusit sa obtineti efectul dorit in propria curte.

Datorita modelului respectiv, pergola noastra reprezinta un loc interesant pentru relaxarea cat si un accesoriu ideal pentru plantele agatatoare.

Iar atunci cand pergola reuseste sa intre in stransa legatura cu celelalte corpuri de mobilier din imediata apropiere sau cu insusi imobilul, atunci cu siguranta ca aceasta reprezinta tot ce aveti nevoie in propria curte.

La baza acesteii model de pergole Giurgiu se afla lemnul de rasioase de dimensiuni si grosimi diferite, bine finisat si lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

In alta ordine de idei, pergola este vopsita in culoarea alb.

Iar daca aceasta nuanta nu este pe gustul dumneavoastra, atunci puteti obtine pergola in oricare alta culoare din paletarul de culori de la producator.

Cu acestea fiind spuse, este de preferat sa actionati din timp pentru a obtine produsul dorit la momentul potrivit. Si la un pret pe masura oricarui buzunar.

 

Comments are closed.