Pergole Calarasi

Un alt model atractiv de pergola cu dusumea vine sa completeze in mod evident seria de astfel de corpuri de mobilier dedicate cu precadere amenajarilor exterioare.

Practic aici este vorba despre acest model de pergole Calarasi.

Spre deosebire de modelul anterior, de aceasta data pergola nu mai este atasata imobilului, ci se afla in imediata apropiere a acestuia.

Dupa cum am mai spus, pergola se afla montata pe suprafata unei dusumele realizate din lemn de rasinoase.

Aceasta este bine echilibrata cu ajutorul stalpilor principali de rezistenta de 15 – 20 cm. Prevazuti in partea superioara cu grinzi principale.

Acestea din urma constituie principalul suport al traverselor.

Iar pentru obtinerea unui confort mult sporit pergola din imagini poate fi acoperita cu o placa de plicarbonat de culori si grosimi diferite.

Noul produs astfel obtinut este prezentat in forma bruta.

Insa, daca dumneavoastra doriti il puteti obtine in oricre alta culoare din cele ropuse de producator.

In conditiile date, daca detineti o curte, indiferent cat de mare sau de ingusta ar fi ea, un model de pergole Calarasi, ca cel prezentat in imaginile noastre ar putea schimba radical aspectul per ansamblu al imobilului.

Iar cand va ganditi ca lemnul de rasinoase folosit pentru amenajare beneficiaza de cel mai bun tratament contra intemperiilor existent pe piata de profil din Romania, atunci nu mai exista niciun motiv de indoiala ca acest model de pergole Calarasi este unul de mare efect pentru casa.

Comments are closed.