Pergole Galati

Acest model de pergole galati cu traverse si dusumea, realizat adiacent unui imobil vine sa completeze intr-un mod cat mai interesant seria produselor de calitate superioara pentru care confortul si designul se impletesc extrem de bine intr-un ansablu de produse din lemn de rasinoase.

Si care la randul lor au capacitatea de a complete la fel de bine ansamblul peisagistic al unei curti la interior.

Pergola din imaginile atasate aici este definite de stalpii principali de sustinere, o grinda necesara pentru sustinerea traverselor montata strategic direct pe fatada imobilului. Cat si o alta grinda secundara care are acelasi rol de a face legatura intre stalpii principali ai constructiei.

Atat traversele, stalpii principali de sustinere, grinzile, podeaua, cat si garduletul decorativ din lamele tip fideluta, toate aceste component de baza ale pergolei sunt relizate din lemn de rasinoase de diverse dimensiuni si grosimi, in functie de necesitati.

Produsul prezentat aici nu reprezinta decat un bun reper in ceea ce priveste o noua orientare de amenajare a propriei curti.

Insa dumneavoastra puteti adapta aceasta varianta de amenajare a locuintei pe care o detineti. Iar rezultatul final trebuie sa fie unul foarte interesant. Peste nivelul asteptarilor.

Si pentru ca si aici este vorba despre un produs din lemn de rasinoase, noi va asiguram ca si aceasta pergola este bine lacuita cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slfuire dupa fiecare strat aplicat.

In aceste conditii puteti beneficia de existent unui produs de calitate superioara. Si care poate fi obtinut la un pret rezonabil.

Comments are closed.