Pergole Brasov

Prin intermediul acestui model de pergole Brasov ramanem in continuare in sfera corpurilor de mobilier de mare efect pentru orice curte. Mai ales pentru una cu pretentii.

Pergola din imaginile noastre este amplasata strategic pe o placa din ciment.

Este de forma unui patrat. Iar datorita designului sau, aceasta are capacitatea de a putea gazdui o gama larga de activitati din cele mai diverse.

Este vorba aici despre existent a patru stalpi principali de sustinere de 10 – 12 cm grosime, cu traverse tip grind ape toate cele patru laturi ale pergolei.

Cat si cu un alt rand de traverse in partea superoara. Acestea din urma sunt definite de o latime de 10 cm si 2 cm grosime. Acestea sunt usor distantate intre ele.

Si totodata pergola poate fi dotata in partea superioara cu o placa de policarbonat. Ceea ce inseamna ca la interiorul acestui model de pergola pot fidesfasurate o serie intreaga de activitati al caror numitor comun este socializarea.

Modelul de pergole Brasov este bine tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat.

Aceasta este solutia ideala care permite tuturor produselor realizate de firma noastra sa poata beneficia de o buna protectie impotriva agentilor externi, pentru o perioada cat mai lunga de timp.

Comments are closed.