Pergole din lemn acoperite

Pergole din lemn acoperite

Acest model de pergole din lemn acoperite reprezinta o varianta extrem de utila si necesara pentru amenajarea la exterior a unei cladiri.

Pergola din imaginile atasate aici este una de dimensiuni destul de mari. Si este realizata in forma unui dreprunghi. Care se bazeaza pe stalpii principali de rezistenta, grinzi, traverse si dusumea.

Toate aceste componente - principale fiind bine protejate prin aplicarea lacului cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Datorita suprafetei destul de mari a respectivului model de pergola, aceasta poate fi amenajata la partea superioara cu o placa de policarbonat de diferite grosimi si culori, astfel incat pergola respectiva sa se poata transforma intr-unul dintre cele mai interesante locuri de relaxare in aer liber.

Dincolo de acest aspect pergola de aici este bine protejata impotriva diferitelor forme de manifestare ale intemperiilor. Dar care poate fi decorata in functie de nuantele existente in paletarul de culori de la producator.

Asa ca, tinand cont de cat de interesant este acest model de pergola, noi va recomandam cu incredere un astfel de accesoriu util pentru propria casa.

Comments are closed.